Nieuws

7/17/2019
GPI behaald
Ook het certificaat voor de 'Generieke Poort Instr ...
Lees meer »7/12/2017
VCA-VOL gediplomeerd
VCA VOL diploma6 December 2017 is het VCA VOL dipl ...
Lees meer »Bekijk meer nieuws items

share-linkedIn

De menselijke maat in interim-management

Organisaties bestaan uit mensen, dat wordt nog wel eens vergeten. Geen wonder dat de praktijk vaak een ander beeld laat zien dan organisatiemodellen voorspellen. En dat bijvoorbeeld reorganisaties en fusies lang niet altijd het gewenste effect sorteren. Alleen als  veranderingen gesteund worden door de mensen in de organisatie, kunnen processen doelgericht en blijvend worden bijgestuurd. 

Weten wat mensen motiveert. Dat is het vertrekpunt om een brug te slaan tussen beleid en werkvloer, en de voorwaarden te scheppen voor een resultaatgerichte samenwerking. Iemands taken kennen omdat je zelf ooit op zijn of haar stoel hebt gezeten, is dan veel meer waard dan een formele functiebeschrijving. Die ervaringskennis maakt keer op keer het verschil.

Kooijman advies en interim heeft een frisse kijk op uw organisatie. Een deskundige blik, met een duidelijke visie op de toekomst. Van mensen die vele sectoren van binnen en van buiten kennen, van de receptie tot de directiekamer. Doorgewinterde ervaringsdeskundigen, die niet schermen met managementtermen en -theorieën, maar pragmatisch te werk gaan. En mensen weten te motiveren om gezamenlijk een optimaal resultaat te bereiken.

Kooijman Advies en Interim b.v.
Keerkade 45, 3831 SN Leusden
T 06-10135448
E info@kooijman-interim.nl
KvK 3212 3265

Documenten
Open een document door op het Adobe-symbool te klikken
lees meer »
Kooijman horses & more
Aanpassing doelstelling bedrijf
lees meer »
Links
Hier vind u links naar onze partners / referenties...
lees meer »